Jeep Safari

0 (0 Beoordelingen)
Van: €59,00
0
(0 beoordeling)
Aanvraag
Duur

woensdag, zaterdag

Type tour

Dagelijkse tour

Groepsgrootte

1 persoon

Talen

English

Over deze tour

woensdag – zaterdag

Van het meer tot de top

Beleef een unieke offroad-ervaring in Nationaal Park Galičica met onze jeeps, begeleid door ervaren chauffeurs. Begin de dag met lekkere koffie aan de voet van de berg, omringd door een fantastisch uitzicht. Dankzij de jeeps bereiken we plaatsen die anders onbereikbaar zouden zijn, waardoor je in één dag ontdekt wat bergwandelaars dagen kost.

Eerste Wereldoorlog in Galičica

Ontdek een historische plek uit de Eerste Wereldoorlog, waaronder een bijzondere top met loopgraven, grotten en scherven. Verken ruig terrein en geniet van adembenemende panorama’s boven het Ohrid- en Prespa meer, bekend om zijn prachtige flora en fauna. Ervaar inheemse planten, dicht beboste gebieden en uitgestrekte kale vlaktes op 2000 meter boven de zeespiegel.

Verlaten skigebied in Galičica

Tijdens deze reis zullen we ook een verlaten skigebied bezoeken, waar je de verlatenheid van ooit bruisende pistes kunt ervaren te midden van de indrukwekkende natuurlijke omgeving. Ontdek de overblijfselen van een wintersportgebied dat ooit druk bezocht werd, nu omgeven door de stilte van de bergen.

Barbecue op hoogte

Een smaakvolle ervaring in de vorm van een traditionele barbecue, geserveerd op een locatie boven de boomgrens. Dit op het terras van het enige huis op het nationale park omringd door de adembenemende natuur.

Na deze onvergetelijke ervaring verlaten we het park aan de noordelijke kant van Ohrid, met een hart vol herinneringen aan de prachtige natuur en wildernis van het Nationale Park Galičica.

Hoogtepunten

  • Neem goede schoenen mee
  • Relaxte excursie

Inbegrepen/Uitgesloten

  • Koffie of thee
  • Lunch / BBQ
  • Onbeperkt drinken
  • Ophalen en brengen bij accomodatie

Durations

09:00 - 16:00

Languages

English

Days

Woensdag
Zaterdag

Locatie van de tour

Vanaf: €59,00

Eigenaar

admin

Lid sinds 2024

Informatie Contact

E-mail

[email protected]

Telefoon

+389 76 409 777

Andere opties verkennen