Over ons

Ontdek het Hart van Lale Tours: Een Verhaal van Liefde, Avontuur en Familie

In 1983 begon het verhaal van Coby in het charmante dorpje Pestani, Macedonië. Op het zonnige strand van haar hotel, op de stijger, ontmoette ze Dimitri, een lokale visser. Ondanks de taalbarrière bloeide er een prachtige liefde op. Samen trotseerden ze de tijd, trouwden en creëerden een gezellig leven in Nederland met hun kinderen Nathalie en Christiaan.

Jaren gingen voorbij, maar Dimitri en Coby koesterden een droom: hun liefde voor Macedonië delen met anderen. In 2003 besloten ze terug te keren, het ouderlijk huis om te toveren tot een gastvrije bed & breakfast en Lale Tours op te richten. Het werd een familieaangelegenheid waar iedereen met plezier aan meewerkte.

Toen de pandemie toesloeg, trotseerde Christiaan de uitdagingen, reisde naar Nederland om het bedrijf draaiende te houden, en ontmoette op oudejaarsavond Elisabeth. Het was liefde op het eerste gezicht, en ze deelden een visie: Lale Tours naar nieuwe hoogten brengen.

In 2022 keerden Christiaan en Elisabeth terug naar Noord-Macedonië en traden in het huwelijk. Hun gezin werd compleet met de komst van Mila in 2023. Nu, als een team, zetten ze zich in voor Lale Tours, met een passie om mensen onvergetelijke ervaringen te bieden.

Bij Lale Tours zijn we meer dan een reisbureau; we zijn een familie die gelooft in liefde, avontuur en het delen van bijzondere momenten. Laat ons uw reis begeleiden, of het nu om de majestueuze natuur van Noord-Macedonië gaat of om het creëren van dierbare herinneringen met uw eigen gezin.

Welkom bij Lale Tours, waar we samen de wereld verkennen en verhalen schrijven die een leven lang meegaan.