Bitola

0 (0 Beoordelingen)
Van: €46,00
0
(0 beoordeling)
Aanvraag
Duur

woensdag

Type tour

Dagelijkse tour

Groepsgrootte

1 persoon

Talen

English, Nederlands

Over deze tour

woensdag

Over de Berg Galičica

Laat je betoveren door de pracht van Nationaal Park Galičica terwijl we via een bergpas van 1600 meter van het Ohrid meer naar het Prespa meer rijden. Pauzeer aan de kust van het Prespa meer waar we genieten van een goede kop koffie.

Bitola: Historische charme

Verken Bitola, waar de architectuur een samensmelting is van verschillende tijdperken. Hier, te midden van de invloeden van het Ottomaanse rijk, dwalen we door het centrum en ontdekken pittoreske winkeltjes in de oude bazaar. Ook Kemal Atatürk, de oprichter van de moderne Republiek Turkije, heeft hier gestudeerd, waardoor de stad nog meer diepgang en betekenis krijgt.

Prive Collectie in Kriklino

Breng een bezoek aan het schilderachtige dorpje Krklino en laat je verrassen door een indrukwekkende privé collectie antiek. Geniet van een traditionele Macedonische lunch te midden van de rustgevende tuin van een lokale familie, waar de gastvrije huisvrouw zelfgemaakte gerechten serveert die van generatie op generatie zijn overgedragen.

Vrije Tijd in Bitola

We keren terug naar Bitola en krijgen de tijd om zelf het centrum te verkennen. Hier heb je de mogelijkheid om zelf iets leuks te kopen of gewoon te genieten van de sfeer en de lokale cultuur. We vervolgen dan onze weg via Resen terug naar Ohrid.

Een dag gevuld met natuurlijke pracht, historische schatten en een vleugje lokale gastvrijheid wacht op je tijdens deze onvergetelijke ontdekkingsreis.

Hoogtepunten

  • Neem goede schoenen mee
  • Je krijgt ook vrije tijd

Inbegrepen/Uitgesloten

  • Entrée nationale park
  • Museumkosten
  • Koffie, thee of een drankje
  • Lunch met 1 drankje
  • Ophalen en brengen bij accomodatie

Durations

09:00 - 17:00

Languages

English
Nederlands

Days

Woensdag

Locatie van de tour

Vanaf: €46,00

Eigenaar

admin

Lid sinds 2024

Informatie Contact

E-mail

[email protected]

Telefoon

+389 76 409 777

Andere opties verkennen

Boottocht

0 (Geen beoordeling)

Jeep Safari

0 (Geen beoordeling)

Pelikaan eiland

0 (Geen beoordeling)