ATV Tours

0 (0 Beoordelingen)
Van: €66,00
0
(0 beoordeling)
Aanvraag
Duur

2 uur

Annulering

Geen annulering

Groepsgrootte

Onbeperkt

Talen

___

Over deze activiteit

Ontdek de opwinding van ATV-tours aangeboden door een lokaal bedrijf bestaande uit drie jeugdvrienden verenigd door hun passie voor avontuur. Ervaar enkele van de meest adembenemende landschappen in het land door middel van een gevarieerd aanbod van begeleide tours in het majestueuze Nationaal Park Galicica.

Hun team van gidsen is zeer ervaren, vriendelijk, professioneel en vermakelijk! Ze zullen je leiden naar de afgelegen hoeken van Ohrid, waarbij ze natuurlijke wonderen onthullen die beloven een onvergetelijke ervaring te bieden en je met grote glimlachen achter te laten. Kom en laat ze je meenemen op de rit van je leven!

Profiteer van de nieuwste vloot van ATVs, waaronder modellen van 600cc en 800cc, evenals UTV-buggy’s met 550cc-motoren, geschikt voor zowel ervaren als onervaren bestuurders. Zowel hun ATVs als UTVs zijn automatisch en gemakkelijk te besturen, wat zorgt voor een zorgeloos avontuur voor iedereen.

Meest populaire tour: CROSS-COUNTRY ADVENTURE

Duur: Ongeveer 2 uur. Ga op een spannend avontuur naar een hoogte van maximaal 1200 meter boven zeeniveau, waarbij je drie pittoreske dorpen verbindt: Velestovo, Sipokno en Konjsko. Geniet van adembenemende uitzichten op Ohrid en zijn glinsterende meer terwijl je door diverse natuurlijke landschappen en kronkelende wegen reist. Met een totale afstand van ongeveer 20 kilometer zonder terug te keren, is deze tour perfect voor degenen die zich willen onderdompelen in de sfeer van het oude Macedonische platteland.

PRIJZEN:

ATV 600 CC:

66 Euro (4.000 ден.) voor één persoon

99 Euro (6.000 ден.) voor twee personen

BUGGY 550 CC:

98 Euro (6.000 ден.) voor één persoon

132 Euro (8.000 ден.) voor twee personen

(Deze prijs is inclusief non-alcoholische dranken)

 

  • Andere tours ook beschikbaar, vraag ons naar de mogelijkheden!

Inbegrepen/Uitgesloten

  • Gids
  • Non-alcoholische dranken
  • Ophalen/brengen van accommodatie

Locatie van de activiteit

Vanaf: €66,00

Eigenaar

admin

Lid sinds 2024

Informatie Contact

E-mail

[email protected]

Telefoon

+389 76 409 777